Semua hasil yang dijana di dalam produk ini adalah TANPA MODAL. Buat video, jana trafik, views, subscriptions semuanya didapatkan secara percuma. Anda bayar RM80 dan itu saja, tiada Advanced Program, tiada OTO. Anda kerah keringat untuk RM80 tersebut, anda boleh lakukan semua yang ditawarkan dalam produk ini. InsyaAllah.

ANDA ASYIK MENDOWNLOAD?

SUDAH BUAT DUIT TAK DENGAN KEMAHIRAN INI?

SUDAH MULAI MENJANA WANG ONLINE

USD DAN RM SERENTAK TAK?

MELALUI DUA PRODUK DI BAWAH INI,

ANDA BOLEH MELAKUKANNYA!

Oh Ya! Kadar Tukaran wang terkini USD1=RM4.09!

Orang bijak pasti melihat ini sebagai PELUANG!

Update terakhir: 01/09/2016

 

 

 

 

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya kenalkan diri saya Masfira Binti Abd Latif.

Beberapa tahun lepas, saya juga bermula dengan kosong. Sekadar orang baru dalam dunia menjana pendapatan online.

Namun, secara perlahan-lahan saya menimba ilmu dan pengalaman demi pengalaman dalam pelbagai bidang penghasilan wang secara online, dan memahirkan diri.

Apa yang dahulunya kedengaran sukar, saya mahirkan diri.

Sebagai contoh, menulis artikel untuk blog dan menjana ratusan ringgit setiap bulan bukan perkara mustahil.

Ini screenshot pendapatan daripada WangCyber.com di bawah kendalian saudara Shuth (Ex-Owner WangCyber.com). :)

YouTube AdSense juga bermula dengan cara sama.

Pada mulanya saya juga mendapat $0. 

Apa yang saya pelajari dalam tempoh bertahun dengan YouTube AdSense, adalah apa yang anda akan dapat dari produk ini.

Saya tak menggunakan apa-apa dana tambahan, segalanya saya lakukan secara manual untuk kebanyakan masa.

Dalam erti kata lain, saya menjana pendapatan online TANPA MODAL.

Saya tidak memiliki list, jika anda buat carian nama saya mencari list, anda tak akan jumpa. Jika anda cari nama saya kat facebook, fanpage, anda tak akan jumpa.

Channel saya tidak memiliki blog ataupun fanpage, ia sekadar channel sahaja.

Serius, anda mungkin perlukan list, perlukan fanpage, perlukan twitter jika anda ingin menjana lebih daripada yang saya dapat setakat ini.

Saya sendiri mungkin akan memiliki kesemua ini kelak. InsyaAllah.

Cuma, setakat ini saya menjana pendapatan online tanpa semua ini. 

Giveaway untuk subscriber, contest untuk komen terbanyak saya tak buatpun.

Betapa miskinnya cara saya kan?

Saya hanya ingin buktikan bahawa ianya boleh dilakukan. Menjana pendapatan online tanpa modal, sekadar dari rumah sahaja - mengikut masa saya sendiri.

Yup, saya ada memiliki Kitab SEO Merah Jambu dan ini satu-satunya ebook kesukaan saya setakat ini dari Malaysia.

Kenapa?

Sebab ianya praktikal. Ianya tak memerlukan dana tambahan.

Saya bayar RM100, saya tak perlu nak autoresponder, domain, hosting yang beratus-ratus untuk aplikasikan. RM100 maka itulah nilai RM100. Teknik. Strategi. Tiada dana tambahan.

Di dalam produk ini anda akan mendapat sesuatu yang lebih kurang sama - cuma anda tak perlu perah otak menulis panjang.

BERIKUT ADALAH INTIPATI PENUH -

PRODUK BUAT DUIT DENGAN

YOUTUBE ADSENSE. (RM80)

 

1: Basic/ Asas YouTube AdSense.

Macam berKung Fu, anda gagal basic, anda akan berjaya sekejap cuma. Setelah berubah algorithma YouTube, anda akan buta mata. 

Basic yang dimaksudkan adalah SEO YouTube. Metadata, hashdata, descriptions, keywords adalah antara basic yang penting. Jangan tanya saya mengapa, tanya YouTube dan Google.

Anda kukuh basic, berubah penguin, hummingbird dinosaur sekalipun, anda masih akan berdiri. Mungkin longlai sedikit tapi basic kukuh akan buat anda bertahan.


2. Strategi rahsia untuk SEO. Untuk SPAM pun ada.

500 adalah nombor special untuk spam. Jangan tak percaya pulak.

xhrahrt848q35430 adalah perkataan special untuk tags. Serius.

Ahmad Albab adalah keyword paling penting untuk tajuk. Lol.

Macam tak percaya? Anda tak pernah dengar?

Sebab anda masih belum menguasai basic. Semudah itu.


3. BONUS 1:

Case Study YouTube AdSense/ Gaming Channel
Saya boleh menulis ratusan artikel berkualiti setiap bulan dengan bantuan template untuk AdSense blog, tapi saya prefer buat video.

Kerana apa? Saya main game dan upload dan setiap bulan duit masuk.

Sehari boleh main 100 level, maka 100 video boleh upload. Menulis artikel serius kadang-kadang boleh stress apatah lagi nak buat 100 setiap hari.

Dalam case study ini anda boleh tengok bagaimana saya menjana USD dengan bermain game dan upload.

Anda boleh tiru sebab saya sukakan manual praktikal, hopefully anda boleh tiru.

Ramai orang bermain game dan upload di YouTube.

Tapi berapa ramai orang yang boleh jana pendapatan dengan video mereka?

Saya tak beri giveaway untuk channel ini. Jauh sekali buat contest.

Komen masuk secara percuma dari pelbagai negara. Subscriber masuk secara percuma tanpa paksaan sesiapa.

Istimewanya, gaming channel saya ni dibuat sekadar cuba-cuba untuk ujian. Belum seriuspun lagi.

Tak percaya, anda boleh kira dengan jari video yang diupload. 

Jika anda gila main game, rasanya tiga hari anda boleh cecah jumlah video saya upload. Sebab saya baru main 3 atau 4 game setakat ni. :)

 


4. BONUS 2:

Buat duit dengan lynk.my (SUB PRODUK - Boleh dibeli secara berasingan pada nilai RM 10)
Yang ni adalah ebook basic cara saya buat duit dengan lynk.my.

Mengapa basic? Sebab saya tak uji sepenuhnya lagi lynk.my ni.

Saya ada nampak potensinya malahan saya ada tunjukkan bagaimana kita boleh jana RM5000 daripada lynk ini.

Setakat ni RM400+ sebulan adalah terbaik saya dapat tanpa modal - namun saya tahu ianya boleh mencecah angka ribu setiap bulan kerana ada beberapa langkah saya tidak implementasikan lagi.

Membeli produk ini, anda akan mengetahui beberapa strategi yang saya laksanakan dan yang saya belum laksanakan lagi.

Lynk.my adalah URL shortener yang membayar kita apabila seseorang itu menekan Skip Ads dari link lynk.my kita.

RM0.01 per skip.

Anda boleh buat double link, triple link untuk jana lebih. Dengan syarat, bukan double lynk.my. 

Contoh: lynk.my+adf.ly=content

Dapat duit dari lynk.my, dapat lagi dari adf.ly.

Ada lagi strategi lain di dalam ebook ini - tanpa modal.

Terserah anda nak buat atau tidak sahaja.

 

5. Dan Banyak lagi yang anda mungkin tak pernah dengar...

Oleh kerana ianya panduan manual, anda boleh buktikannya sendiri dengan mengikut panduan yang dijelaskan.

Yup! Anda TAK PERLU:

 

Pada masa sama, Anda BOLEH:

Ada banyak lagi yang anda boleh lakukan. InsyaAllah.

 

JAMINAN?
Serius saya tiada jaminan. 

 

Meskipun anda boleh lihat saya hasilkan wang dari pelbagai bidang kerja online, ini tidak bermakna anda akan menjadi saya.

Tiada jaminan anda akan dapat jana duit walau anda tiru bulat-bulat apa saya buat.

Saya bukan Tuhan, jauh sekali menjamin anda akan mendapat walau RM0.01 apabila anda klik sendiri link lynk.my anda - Walaupun lynk.my membenarkan. 

Saya juga tiada jaminan pulangan wang semula. Anggaplah anda membayar upah setelah anda menerima hasil kerja saya.

Segalanya terletak pada usaha anda, kreativiti anda dan rezeki anda. Donald Trump pimpin tangan anda untuk bisnes hartanah sekalipun takkan menjamin anda boleh buat satu sen jika bukan rezeki anda.

Saya serius, saya jujur dengan anda, kerana saya akan menjadi sahabat anda bila anda menjadi pembeli produk ini.

Saya tidak menyediakan sebarang support namun para pembeli produk BDDYA ini sentiasa boleh menghubungi saya melalui whatsapp dan email: dan saya akan berikan respon bila kelapangan mengikut yang terdaya.

Perbualan dengan klien melalui Email:

Perbualan dengan klien melalui Whatsapp:

 

Turut saya sediakan panduan percuma untuk semua pengunjung halaman ini, CARA MEMBUAT AKAUN ADSENSE NON-HOSTED 2016 - Based on Malaysia.

Akaun Non-Hosted ini pernah/ masih dijual pada harga RM250, malahan ada pihak yang menurunkan harga tapi masih mahal.

Ada juga blogger yang perlu bersusah-payah menulis artikel yang banyak setiap hari, minggu, bulan bagi mendapatkan kelulusan daripada Google AdSense.

Namun kini TIDAK untuk anda. Penghargaan saya keatas kedatangan anda ke sini bernilai RM250 dan panduan ini anda boleh download di bawah ini:

 

KLIK SINI UNTUK

PANDUAN AKAUN ADSENSE 2016

(PERHATIAN! KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT DENGAN AKAUN ADSENSE DAN INGIN MENJANA RATUSAN RIBU DOLLAR DARI ADSENSE, SILA BERTINDAK SEKARANG JUGA - APPLY AKAUN ADSENSE ANDA DAN JANGAN TUNGGU ESOK. GOOGLE KERAP MENGUBAH ALGORITHMA MEREKA DAN MUNGKIN CARA INI AKAN VOID KELAK... OLEH ITU, BERTINDAKLAH SEKARANG! 30 MINIT BOLEH APPROVED. INSYAALLAH.)

UNTUK LEBIH BANYAK LAGI TESTIMONI,

BOLEH KLIK BUTANG TESTIMONI KAT MENU DI ATAS.

TERIMA KASIH.

Inilah rupa surat cinta pertama Google Adsense untuk anda.

 

RM80.

Ini adalah nilai jualan untuk produk ini. Ia bukan setakat ebook sahaja, malahan termasuk juga video-video panduan bagi memudahkan para pembeli.

Apa yang istimewanya, jualan produk ini akan ditamatkan pada 16 September 2016, tepat pukul 11.59PM waktu Malaysia.

 

Mengapa perlu ditamatkan jualan ini?

Ini kerana saya inginkan anda bertindak segera! Interface YouTube kerap berubah, malahan dalam setahun lalu sahaja melebihi 3 kali perubahan. Syarat juga semakin diketatkan - video-video copyright semakin rancak kena tendang. Maka, untuk kebaikan anda semua, saya mengehadkan tempoh jualan agar anda akan memiliki panduan terkini daripada saya. mudah untuk anda aplikasikan. InsyaAllah.

 

Anda ada  01 HARI SAJA lagi untuk memiliki produk ini.

 

 

INGIN SAYA INGATKAN BAHAWA SAYA MENAWARKAN ANDA FULL PRODUCT (RM80) DAN SUB-PRODUK (RM10).

FULL PRODUCT membolehkan anda mulai menjana pendapatan online USD dan RM serentak. USD adalah melalui BDDYA. Usaha and aini insyaAllah boleh mejanakan pendapatan pasif buat anda jika dibuat dengan tekun dan sabar.

Manakala, RM pula adalah melalui pendapatan Lynk.my, di mana anda boleh mendapatkan potensi pendapatan lebih cepat, dalam hari pertama dah boleh dapat hasil, dan bulan kedua boleh ambil hasil (mengikut peraturan Lynk.my).

Klien pula cuba:

Sub product ini tentunya membolehkan anda menjana pendapatan online dalam RM sahaja. Namun, istimewanya ialah anda boleh lakukannya dalam julat masa yang singkat. Habuan yang anda dapat pula boleh didapatkan setiap bulan.

 

SEKALI LAGI, KEDUA-DUA KAEDAH INI ADALAH TANPA MODAL PERMULAAN. KOSONG!

Hargailah ilmu...

Ilmu Buat Duit Dengan YouTube AdSense.

Ilmu Buat Duit Dengan Lynk.my.

Ilmu blogging, kerana pengurusan Channel YouTube adalah ala-ala blog. :)

Dan semestinya, ilmu BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL.

 

Ya Masfira Binti Abd Latif!, saya hanya ingin buat tempahan Panduan Lynk.My ini sahaja pada harga RM10.00 sekarang!

Sila masukkan email maxyra.himura@gmail.com di bahagian recipient email semasa pembayaran. TQ.

Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Ilmu. InsyaAllah.