Jika ada cara untuk anda menjana USD (Dollar Amerika) dari rumah sahaja, sekali kerja pendapatan berkali-kali (boleh menjadi pendapatan pasif), mengikut masa anda sendiri, tanpa kemahiran English 100%, adakah anda inginkannya?

Jika jawapan anda adalah YA,

pertimbangkan untuk menjana pendapatan dengan YouTube AdSense.

Update terakhir produk: 01/09/2016

Pencapaian pembeli-pembeli lain yang juga rakyat Malaysia seperti anda:

NOTA: Pencapaian pelanggan adalah berbeza-beza, ada besar ada kecil bergantung kepada usaha mereka sendiri dan sememangnya ia juga tidak tetap, bergantung kepada iklan AdSense. Tiada jaminan anda akan mendapat sama seperti mereka, kita hanya usaha, Tuhan yang menentukan.

Testimoni Klien 22 November 2016.
Semoga Tuan dimurahkan rezeki untuk testimoni ini.

Terima kasih banyak-banyak.

 

 

 

 

 

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

Saya kenalkan diri saya Masfira Binti Abd Latif.

Secara jujur, ianya agak stress pada masa sekarang ni untuk tinggal di Malaysia. Kan?

Meskipun ramai antara kita yang memilih untuk berniaga sambilan secara online kat Facebook, Blog dan sebagainya tahun ini, hanya sebilangan kecil saja akan berjaya.

Sesetengah orang akan menjana ratus ringgit duit tambahan. Sesetengah yang lain akan dapat menjana ribuan ringgit dengan bisnes diceburi. Malangnya, kebanyakan yang lain yang TIDAK BERTINDAK dan sekadar menunggu bulan jatuh ke riba akan menjadi mangsa. 

Harga minyak dan gas dah naik untuk yang menunggu, entah apa lagi yang akan naik selain daripada naik angin. :)

Mungkin ianya dah berlaku kat anda. Anda cuba untuk melabur dalam sesetengah perniagaan, tapi lebih banyak rugi berbanding untung. Atau mungkin anda mencuba berniaga sendiri secara online, tapi lebih banyak masa terbuang berbanding hasil yang setimpal.

Ianya merimaskan. Ianya memenatkan. Dan kadang-kadang, anda merasakan tak kira berapa banyak anda mencuba, anda mungkin takkan mendapat hasil yang anda harap-harapkan.

Dengarlah, anda tak berkeseorangan dalam hal ini. Dan biar anda tahu dengan jelas, ianya juga bukan salah anda.

Seandainya ekonomi negara kita sangat cemerlang, mungkin RM50 dah boleh beli penuh troli barangan masakan macam zaman dulu-dulu. Gaji RM500 sebulan dah cukup memuaskan. Tapi, hakikatnya ekonomi Malaysia dengan RM-nya, anda boleh rasakan sendiri, yang miskin siap terjatuh dari jambatan kerana tekanan.

Jika anda memiliki sumber kewangan yang cukup untuk menghadiri kelas-kelas terbaik macam SifuFBads, Like Method coaching macam yang lain-lain, mungkin anda juga akan berjaya menimba ilmu dan berjaya lebih jauh di zaman sekarang.

Ahh, untuk bertuah dalam hidup.

Namun anda tak dilahirkan dengan tuah lahir dalam keluarga kaya. Anda tak memiliki kecukupan untuk belajar selain daripada apa yang anda mampu. Jika anda mampu beli produk sekalipun, anda mungkin tak ada nama untuk menerima layanan istimewa oleh sifu/ guru anda.

Tak hairanlah jika anda pernah membeli produk-produk di internet tak kira dalam dan luar negara, namun ia tak memberikan hasil yang anda jangkakan. Tak hairan juga jika orang lain dengan mudah boleh melakukannya, tapi anda pula terpaksa melalui jalan sukar.

Sehinggalah SEKARANG ni.

Memperkenalkan produk Buat Duit Dengan YouTube AdSense. Produk di mana anda bebas untuk menghubungi saya melalui email pada bila-bila masa dan mengharapkan jawapan kepada persoalan yang anda tidak tahu tentangnya.

BETUL.

Anda boleh menyertai group-group support Facebook untuk sesetengah produk, tapi untuk kebanyakan masa, group tersebut akan tamat fungsinya apabila jualan produk sudah tamat.

Tapi di sini saya memberikan anda akses kepada email utama saya, jika perlu no whatsapp saya. Jadi, untuk usaha anda ini, insyaAllah anda tak berseorangan.

Melalui produk ini, anda akan dapat:

 

1: Basic/ Asas YouTube AdSense.

Macam berKung Fu, anda gagal basic, anda akan berjaya sekejap cuma. Setelah berubah algorithma YouTube, anda akan buta mata. 

Basic yang dimaksudkan adalah SEO YouTube. Metadata, hashdata, descriptions, keywords adalah antara basic yang penting. Jangan tanya saya mengapa, tanya YouTube dan Google.

Anda kukuh basic, berubah penguin, hummingbird dinosaur sekalipun, anda masih akan berdiri. Mungkin longlai sedikit tapi basic kukuh akan buat anda bertahan.


2. Strategi rahsia untuk SEO. Untuk SPAM pun ada.

500 adalah nombor special untuk spam. Jangan tak percaya pulak.

xhrahrt848q35430 adalah perkataan special untuk tags. Serius.

Ahmad Albab adalah keyword paling penting untuk tajuk. Lol.

Macam tak percaya? Anda tak pernah dengar?

Sebab anda masih belum menguasai basic. Semudah itu.


3. BONUS 1:

Case Study YouTube AdSense/ Gaming Channel
Saya boleh menulis ratusan artikel berkualiti setiap bulan dengan bantuan template untuk AdSense blog, tapi saya prefer buat video.

Kerana apa? Saya main game dan upload dan setiap bulan duit masuk.

Sehari boleh main 100 level, maka 100 video boleh upload. Menulis artikel serius kadang-kadang boleh stress apatah lagi nak buat 100 setiap hari.

Dalam case study ini anda boleh tengok bagaimana saya menjana USD dengan bermain game dan upload.

Anda boleh tiru sebab saya sukakan manual praktikal, hopefully anda boleh tiru.

Ramai orang bermain game dan upload di YouTube.

Tapi berapa ramai orang yang boleh jana pendapatan dengan video mereka?

Saya tak beri giveaway untuk channel ini. Jauh sekali buat contest.

Komen masuk secara percuma dari pelbagai negara. Subscriber masuk secara percuma tanpa paksaan sesiapa.

Istimewanya, gaming channel saya ni dibuat sekadar cuba-cuba untuk ujian. Belum seriuspun lagi.

Tak percaya, anda boleh kira dengan jari video yang diupload. 

Jika anda gila main game, rasanya tiga hari anda boleh cecah jumlah video saya upload. Sebab saya baru main 3 atau 4 game setakat ni. :)

 


4. BONUS 2:

Buat duit dengan lynk.my (SUB PRODUK - Boleh dibeli secara berasingan pada nilai RM 20)
Yang ni adalah ebook basic cara saya buat duit dengan lynk.my.

Mengapa basic? Sebab saya tak uji sepenuhnya lagi lynk.my ni.

Saya ada nampak potensinya malahan saya ada tunjukkan bagaimana kita boleh jana RM5000 daripada lynk ini.

Setakat ni RM400+ sebulan adalah terbaik saya dapat tanpa modal - namun saya tahu ianya boleh mencecah angka ribu setiap bulan kerana ada beberapa langkah saya tidak implementasikan lagi.

Membeli produk ini, anda akan mengetahui beberapa strategi yang saya laksanakan dan yang saya belum laksanakan lagi.

Lynk.my adalah URL shortener yang membayar kita apabila seseorang itu menekan Skip Ads dari link lynk.my kita.

RM0.01 per skip.

Anda boleh buat double link, triple link untuk jana lebih. Dengan syarat, bukan double lynk.my. 

Contoh: lynk.my+adf.ly=content

Dapat duit dari lynk.my, dapat lagi dari adf.ly.

Ada lagi strategi lain di dalam ebook ini - tanpa modal.

Terserah anda nak buat atau tidak sahaja.

 

5. Dan Banyak lagi yang anda mungkin tak pernah dengar...

Oleh kerana ianya panduan manual, anda boleh buktikannya sendiri dengan mengikut panduan yang dijelaskan.

Yup! Anda TAK PERLU:

 

Pada masa sama, Anda BOLEH:

Ada banyak lagi yang anda boleh lakukan. InsyaAllah.

 

JAMINAN?
Serius saya tiada jaminan. 

Meskipun anda boleh lihat saya hasilkan wang dari pelbagai bidang kerja online, ini tidak bermakna anda akan menjadi saya.

Tiada jaminan anda akan dapat jana duit walau anda tiru bulat-bulat apa saya buat.

Saya bukan Tuhan, jauh sekali menjamin anda akan mendapat walau RM0.01 apabila anda klik sendiri link lynk.my anda.

Saya juga tiada jaminan pulangan wang semula. Anggaplah anda membayar upah setelah anda menerima hasil kerja saya.

Segalanya terletak pada usaha anda, kreativiti anda dan rezeki anda.

Saya serius, saya jujur dengan anda, kerana saya akan menjadi sahabat anda bila anda menjadi pembeli produk ini.

Saya tidak menyediakan sebarang support namun para pembeli produk BDDYA ini sentiasa boleh menghubungi saya melalui whatsapp dan email: dan saya akan berikan respon bila kelapangan mengikut yang terdaya.

Perbualan dengan klien melalui Email:

Perbualan dengan klien melalui Whatsapp:

 

Turut saya sediakan panduan percuma untuk semua pengunjung halaman ini, CARA MEMBUAT AKAUN ADSENSE NON-HOSTED 2016 - Based on Malaysia.

Akaun Non-Hosted ini pernah/ masih dijual pada harga RM250, malahan ada pihak yang menurunkan harga tapi masih mahal.

Ada juga blogger yang perlu bersusah-payah menulis artikel yang banyak setiap hari, minggu, bulan bagi mendapatkan kelulusan daripada Google AdSense.

Namun kini TIDAK untuk anda. Penghargaan saya keatas kedatangan anda ke sini bernilai RM250 dan panduan ini anda boleh download di bawah ini secara PERCUMA saja:

 

KLIK SINI UNTUK

PANDUAN AKAUN ADSENSE 2016

(PERHATIAN! KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT DENGAN AKAUN ADSENSE DAN INGIN MENJANA RATUSAN RIBU DOLLAR DARI ADSENSE, SILA BERTINDAK SEKARANG JUGA - APPLY AKAUN ADSENSE ANDA DAN JANGAN TUNGGU ESOK. GOOGLE KERAP MENGUBAH ALGORITHMA MEREKA DAN MUNGKIN CARA INI AKAN VOID KELAK... OLEH ITU, BERTINDAKLAH SEKARANG! 30 MINIT BOLEH APPROVED. INSYAALLAH.)

UNTUK LEBIH BANYAK LAGI TESTIMONI,

BOLEH KLIK BUTANG TESTIMONI KAT MENU DI ATAS.

TERIMA KASIH.

Inilah rupa surat cinta pertama Google Adsense untuk anda.

 

Sempena Musim Cuti Sekolah ini, dengan permintaan yang banyak daripada ramai prospek, saya akan membuka semula jualan produk ini.

Namun, untuk kali ini, apa yang saya tawarkan adalah berbeza daripada yang sebelumnya. Saya akan memecahkan kepada beberapa peringkat, jadi anda ada pilihan samada untuk merebut pilhan yang mana.

Tawaran ini hanya sempena cuti sekolah sahaja, dan selepas ini tawaran ini akan ditutup semula.

SEBAGAI PERINGATAN, harga yang ditawarkan akan sentiasa naik jadi sila bertindak awal kerana dalam perniagaan, mereka yang awal kebiasaannya adalah yang paling beruntung (dan mendapat harga paling murah AKA Early Bird)

Berikut adalah tawaran yang saya berikan kepada anda, dan semuanya ini diberikan berdasarkan pengalaman saya menjana pendapatan secara online, dari rumah dalam masa saya sendiri, untuk bertahun lamanya.

1. Produk YouTube AdSense sahaja. (Ebook+Video)

2. Coaching YouTube AdSense (Incl Produk)

3. YouTube AdSense+FB Ads (Incl Produk)

4. Coaching Dropship

5. Coaching Dropship+FB Ads

6. Lynk.my (ebook sahaja)

 

P/S: COACHING DILAKUKAN DI AREA KELANA JAYA, SELANGOR, FACE TO FACE BERSAMA DENGAN MASFIRA/ LUQMAN.

 
SENARAI PRODUK/ SERVIS HARGA  
PRODUK YOUTUBE ADSENSE (EBOOK+VIDEO) RM 80 KLIK SINI UNTUK BAYAR
COACHING YOUTUBE ADSENSE RM 200 KLIK SINI UNTUK BAYAR
COACHING FACEBOOK ADS RM 150 KLIK SINI UNTUK BAYAR
COACHING DROPSHIP RM 150 KLIK SINI UNTUK BAYAR
COACHING YOUTUBE ADSENSE + FACEBOOK ADS RM 300 KLIK SINI UNTUK BAYAR
COACHING DROPSHIP + FACEBOOK ADS RM 280 KLIK SINI UNTUK BAYAR
PANDUAN LYNK.MY RM 20 KLIK SINI UNTUK BAYAR